Fra visjon til virkelighet: Et mesterverk gulvlampe for lobbyen vår

01-09-2023

Med to tiårs erfaring som belysningsprodusent vet vi på egenhånd hvor integrert lys er i den menneskelige opplevelsen. Vi ser på oss selv som mer enn bare produsenter av lamper; vi er skapere av lys med en hensikt, som belyser liv gjennom meningsfylt design. Står som midtpunktet i den nybygde lobbyen til Anovas toppmoderne anlegg er vår spesialdesignede gulvlampe, inspirert av naturens spirende spirer. Disse tre distinkte gulvlampene stiger opp fra bakken, og symboliserer ikke bare vårt urokkelige engasjement for bærekraftig belysning, men også vår ambisjon om uopphørlig innovasjon og et optimistisk fremtidsutsikt.


illumination inspiration innovation


Tanken bak lampen, som ble drømt opp av vår fremtidsrettede administrerende direktør, Kang Zheng, og co-designet med Midjourney, var å gjøre den til mer enn bare et stykke dekorativ kunst. Det var ment å være en legemliggjøring av"belysning," "inspirasjon,"og"innovasjon"— hjørnesteinsidealene som drev oppstarten 28. juli 2023.


Vår essdesigner, Eason Lee, tok deretter tømmene. Begavet med et eksepsjonelt designinstinkt og et kompromissløst øye for kvalitet, gjorde Lee disse skissene fra bare ideer til et konkret 3D-konsept. Denne første milepælen ble oppnådd 3. august 2023, og etter en streng prosess med foredling ble det endelige designet satt i stein innen 14. august 2023. Derfra tok et spesialisert modellfirma ansvaret for å gjøre denne visjonen til virkelighet.


custom-designed floor lamp


Lampen har tre elegante søyler, hver utstyrt med en unik belysningsmodul. Bruker Anova Lightings banebrytende24VDC modulerog supplert med vår FD16118downlight rammer, utstråler søylene både varme og raffinement. Basen inneholder vårFLD1914blendefri teknologi som gir en visuelt komfortabel opplevelse. Under fremmaner strategisk plasserte LED-strips en fengslende dans av lys og skygge.


En av lampens fremtredende egenskaper er dens toppmoderne intelligente kontrollsystem. Ved å bruke Dali 24V Intelligent Centralized Control System, kan lampens forskjellige fargetemperaturer styres sømløst, noe som muliggjør en tilpasset blanding som kan variere fra den koselige varmen på 1800K til den skarpe, moderne følelsen på 20000K. I tillegg kan andre downlights veksle mellom 2700K og 6500K for å imøtekomme ulike lysstemninger.


Denne gulvlampen er ikke bare en belysningsarmatur, men et vitnesbyrd om Anova Lightings nådeløse streben etter å presse konvolutten i lysdesign. Det legemliggjør vår forpliktelse til å lage opplevelser, ikke bare produkter, som inspirerer og driver innovasjon.

Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler