Anova LED-driver

08-04-2022

LED Driver, hjertet av LED-lysarmatur, spiller en viktig rolle i armaturenes levetid, Å velge en driver av god kvalitet ser ut til å være svært viktig. Anovas dimbare LED-drivere er ganske populære for funksjonene nedenfor:

1. Flimmerfri

2. 0-100 % dimming

3. 5/7 års garanti

4.Flere arbeidsspenninger, strømmer for alternativer

5.RoHS, Ny ErP, CE


LED Driver


Kompakt rektangulær LED-driver

Anova Compact rektangulær LED-driverhar fire strømmer for alternativ. Med den eksterne dip-switchen kan du justere utgangsstrømmen/effekten på egen hånd. 

I tillegg har denne LED-driverens endehette spesielle"tenner"design, som både egner seg for inn/ut fleksible rør og vanlig strømledning. Innebygd Push-terminal kan øke installatørenes effektivitet.


dimmable LED drivers


Lang versjon rektangulær LED-driver

Vi har to typer rektangulære drivere med lang versjon, en erenkelt strøm/effektog den andre er4-strømmer/effektvalgbar. De skiller seg ikke så mye ut i utseende, og enkeltstrømsmodellen har ingen ledningskobling og har fast arbeidsstrøm og effekt, som er egnet for strøm/strøm med massiv bestillingsmengde. Den 4-strøms/strømvalgbare versjonen har ledningskobling som er på kretskortet til driveren, og den tilsvarende strømmen kan kun forhåndsinnstilles av våre arbeidere under produksjon. På denne måten vil denne lange versjonen rektangulære LED-driverens effektområde være fra 8,4W-15W, denne utformingen kan redusere den totale SKU og gi fleksible alternative strømmer/effekter for ulike bruksområder.


round compact LED driver


Rund kompakt LED-driver

Derund kompakt LED-driver, som bare er 50 mm i diameter og 23 mm i høyden, Den kan kobles til en ekstern koblingsboks og enkelt installeres på trange steder, den er spesielt egnet for downlight i kompakt størrelse med lite utskjæringshull. Dessuten har den eksterne koblingsboksen også spesial"tenner" design, som både egner seg for inn/ut fleksible rør og vanlig strømledning. Skyv terminal inne i koblingsboksen kan spare installatørers arbeidstid.


LED Driver

Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler